Forum regels, info en handige tips - even doornemen a.u.b.

RIB te koop? Zelf een advertentie geplaatst? Op zoek naar iets speciaals? Post het hier. (niet commercieel)

Een aantal handige tips en wat regeltjes:


Dit gezellige en informatieve forum is bedoeld voor RIB- rubberboten- boten- watersportliefhebbers die graag met elkaar ervaringen delen, vragen stellen en beantwoorden. Grote RIBS, kleine rubberbootjes, iedereen is welkom, helemaal gratis!

Dit forum is te bezoeken als gast. Echter heeft deze groep beperkingen. Zo kan er niet worden gereageerd op berichten, bepaalde onderwerpen zoals "jouw rib" zijn niet toegankelijk en afbeeldingen blijven verborgen. Na een snelle en gratis registratie zijn deze opties vrijgegeven.

Foto's: Het is niet toegestaan foto's via een link te plaatsen. Wanneer de links niet meer werken verdwijnen hier de foto's ook. Om de informatieve waarde te behouden het volgende:
Foto’s dienen in het bericht te worden geüpload, thumbnails worden automatisch aangemaakt.
Hoe moet het? Klik hier!!


Probeer zo veel mogelijk om niet van het onderwerp af te dwalen, heb je ondertussen andere vragen, start een nieuw onderwerp! Start het onderwerp dan in de juiste afdeling. Zo blijft de zoekfunctie optimaal werken en hou je het duidelijk voor iedereen.

Reclame, andere commerciële activiteiten en spam zijn niet toegestaan op dit forum. Neem voor reclame of sponsoring contact op met de beheerder. Reclame wordt zonder waarschuwing meteen verwijderd. Val je in herhaling na een waarschuwing kan je account definitief worden verwijderd. Ook verwijzingen naar andere websites in bijvoorbeeld onderschriften zijn niet toegestaan.

Voor de particuliere koopjes/zoekertjes is er een apart te koop / gezocht onderwerp. Het is niet toegestaan om hier als bedrijf te adverteren. Vraagprijs verplicht vermelden gaarne, Is een onderdeel verkocht, geef dat even aan zodat het topic gesloten kan worden.
Het is niet toegestaan om als nieuw lid die nog geen bijdrage aan het forum heeft geleverd een advertentie te plaatsen. Deze rubriek is voor de leden, het is geen marktplaats.

Handel drijven via PM (achter de schermen om) is niet toegestaan.

Heb respect voor alle andere leden. Reageer normaal, ook als je het ergens niet mee eens bent.

Racistische en andere aanstootgevende meldingen zijn niet toegestaan en worden meteen zonder pardon verwijderd.

Gebruik het forum niet voor persoonlijke gesprekken, stuur dan een Persoonlijk Bericht (PM) aan de persoon in kwestie.

Als je een vraag hebt raadpleeg dan eerst het archief met de zoekfunctie. Zet hier wat trefwoorden in en kijk wat er wordt gevonden. Levert dit niets op, begin dan pas een nieuw topic (onderwerp) .

De beheerder en moderator kunnen zonder kennisgeving berichten en onderwerpen verwijderen, verplaatsen of bewerken.

Hoewel alle info zorgzaam is weergegeven, kan RIBsport.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten, vergissingen, auteursrechtelijk beschermde bijlagen en de meningen en uitlatingen van de posters hier op het forum.

Sommige onderwerpen zijn toegankelijk voor niet-leden. Ook Google indexeert het forum. Alles is dus indirect openbaar. Ribsport.nl is niet verantwoordelijk voor zaken die niet openbaar mogen zijn, dat ben je zelf als je een bericht schrijft.

:thnx

Veel plezier! :yes
Avatar gebruiker
Bryan
 
Berichten: 5860
Geregistreerd: vr 06 maart 2009, 23:42Aanpassingen, tips en regels.

Vooral voor onze nieuwe leden, deze informatie is erg handig, je weet meteen wat de bedoeling is :yes
Avatar gebruiker
Bryan
 
Berichten: 5860
Geregistreerd: vr 06 maart 2009, 23:42Keer terug naar Te koop aangeboden & Te koop gezocht

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten